Centrum

Buurtnetwerk Centrum

De vrijwilligers van Buurtnetwerk Brunssum Centrum willen ruimte creëren voor particuliere ideeën in de wijk. Door middel van enquêtes en wijksessies peilen we de mening van buurtgenoten.

Heeft u een voorstel? U kunt deze met ons delen, mits u uw voorstel voorafgaand ook bij de gemeente heeft ingediend. Als er uiteindelijk niks gebeurt, staan wij voor u klaar om u te adviseren tijdens het proces. Samen komen we op voor uw belangen en verdiepen we ons in de betreffende casus. U kunt ook bij ons terecht met klachten en verbeterpunten. Deze worden samen met betrokken partijen besproken.

Het zal in de toekomst niet uitblijven dat een en ander gaat veranderen in het centrum. Daar speelt actieve burgerparticipatie een grote rol bij. Om ervoor te zorgen dat iedereen zich betrokken voelt bij de buurt, zullen er overleggen plaatsvinden met buurtgenoten om deze veranderingen te bespreken. Alle ideeën zijn welkom en iedere mening telt. Samen maken we van het centrum een fijne leefomgeving!

Volg Buurtnetwerk Brunssum Centrum ook op Facebook en mis niets! We plaatsen regelmatig berichten over werkzaamheden en activiteiten in de wijk.

Contact opnemen

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming

Nieuwsberichten

Beweegtas voor alle buurtnetwerken

Ga jij binnenkort iets organiseren in jouw buurt om kinderen lekker buiten te laten bewegen? Neem dan contact op met het Buurtnetwerk!

Notulen d.d. 25 januari 2022

Bijgevoegd vindt u de notulen van de bestuursvergadering van Buurtnetwerk Brunssum Centrum van 25 januari 2022

Notulen d.d. 29 maart 2022

Bijgevoegd vindt u de notulen van de bestuursvergadering van Buurtnetwerk Brunssum Centrum van 29 maart 2022

Agenda


Andere buurten verkennen?

X