Oost

Buurtnetwerk Brunssum Oost

Van de Kleikoelen tot aan Op gen Hoes, en van de Prins Hendriklaan tot het Schutterspark: Buurtnetwerk Brunssum Oost heeft oog voor al haar buurtgenoten. Het team van vrijwilligers wordt aangestuurd door Lies, Marjan en Marianne en samen zorgen ze ervoor dat de participatiemaatschappij in de wijk vorm krijgt.

Dit wordt gedaan door het organiseren van activiteiten die de buurt samenbrengen, zoals de burendag, buitenspeeldag en NLdoet. Maar ook op kleinere schaal draagt Buurtnetwerk Brunssum Oost haar steentje bij. Er is praktische en financiële steun voor buurtfeestjes, festiviteiten rondom jubilea en verenigingen. Buurtnetwerk Brunssum Oost hecht veel waarde aan de veiligheid en het onderhoud van de wijk. Daarom worden regelmatig zwerfafvalacties georganiseerd waar zowel groepen als individuen aan deel kunnen nemen.

U vindt ons in het Hammerhoes of de Hoeskamer. Hier komen onze leden samen en kunnen buurtbewoners terecht met vragen en opmerkingen.

Volg Buurtnetwerk Brunssum Oost ook op Facebook en mis niets! We plaatsen regelmatig berichten over werkzaamheden en activiteiten in de wijk.

Contact opnemen

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming

Nieuwsberichten

Beweegtas voor alle buurtnetwerken

Ga jij binnenkort iets organiseren in jouw buurt om kinderen lekker buiten te laten bewegen? Neem dan contact op met het Buurtnetwerk!

Notulen vergadering 19-01-2022

2022-19-01 notulen BNW Oost


Notulen vergadering 23-03-2022

2022-23-03 notulen BNW Oost


Agenda

Andere buurten verkennen?

X