West

Buurtnetwerk Brunssum West

Buurtnetwerk Brunssum West biedt een luisterend oor voor iedere buurtgenoot. Door middel van straathoeksessies zoeken we de verbinding met de buurt en omdat we korte lijntjes hebben met instanties, kunnen we u waar nodig ondersteunen. Bovendien zetten we in op veiligheid in de wijk. Als Buurtnetwerk werken we daarom nauw samen met de wijkagent en ketenpartners in Brunssum. Zo zoeken we de verbinding en dragen we bij aan een leefbare én veilige wijk.

Jaarlijks organiseren we enkele activiteiten, zoals de buitenspeeldag en een opruimdag om zwerfafval in te zamelen. Daarnaast werken we samen met De Droomgaard en verzorgen we bijscholings- en voorlichtingsavonden met uiteenlopende thema’s. Heeft u een goed idee voor een buurtactiviteit? We ondersteunen iedereen graag waar dat kan.

Wilt u ook meedoen met Buurtnetwerk Brunssum West? We verwelkomen graag nieuwe leden!

Volg Buurtnetwerk Brunssum West ook op Facebook en mis niets! We plaatsen regelmatig berichten over werkzaamheden en activiteiten in de wijk.

Contact opnemen

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming

Nieuwsberichten

Beweegtas voor alle buurtnetwerken

Ga jij binnenkort iets organiseren in jouw buurt om kinderen lekker buiten te laten bewegen? Neem dan contact op met het Buurtnetwerk!

Jaarverslag 2021 en werkplan 2022

jaarverslag 2021, werkplan 2022

Agenda

Andere buurten verkennen?

X